Destilerija Kovačić

Logo - Destilerija Kovacic

Koktel ketering

Naš bar dolazi na proslave s bogatom ponudom popularnih koktela koji se baziraju na ginu, omiljenom piću za ljubitelje kvalitetnih ukusa. Dozvolite nam da vam predstavimo nekoliko hitova koje ćemo stvoriti na licu mesta:

Gin i Tonic: Klasika koja nikada ne izlazi iz mode. Osvežavajući spoj gina i tonika, sa kriškom limete ili krastavca, stvara savršen balans između gorčine i osveženja.

Koktel ketering - Gin Tonic
Koktel ketering - Tom Collins

Tom Collins: Ovaj klasični koktel spaja gin, sveže limunov sok, šećerni sirup i gaziranu vodu, rezultirajući osvežavajućim napitkom sa blagom slatkasto-kiselim ukusom.

Gin Fizz: Osvježavajući koktel napravljen od gina, limunovog soka, šećernog sirupa i gazirane vode, uz dodatak belanca za kremastu teksturu i obilje pene na vrhu.
Koktel ketering - Gin Fizz
Koktel ketering - Negroni
Negroni: Ovaj sofisticirani koktel kombinuje gin, vermut i Campari, stvarajući slojevitu mešavinu sa balansom gorčine, slatkoće i biljnih tonova.
Martini: Klasični Martini sa gomilom leda, ginom i suvim vermutom, često garniran zelenom maslinom ili limunovom koricom, savršen je izbor za one koji traže jednostavnu, ali elegantnu opciju.
Koktel ketering - Martini

Sa našim timom za koktele na vašoj proslavi, svaki od ovih napitaka biće pažljivo pripremljen kako bi upotpunili vaše iskustvo i učinili vašu proslavu nezaboravnom.

Za više infromacija pozivite broj 0604631241

Koktel bar - Destilerija Kovacic
0
    0
    Vaša korpa
    Isprazni korpuVrati se u prodavnicu